Want het echte feest is altijd in de keuken!

Word je 21 of 80? Of heb je voor een koperen bruiloft, een partijtje met 15 kinderen of een eindexamenfeest niet genoeg ruimte? Dan hebben wij de perfecte plek voor je! Voor € 150 (incl. BTW) per dagdeel is het EETLAB even van jou en kan je je feestje vieren zoals je wilt. In onze professionele woonkeuken kan je zelf alle hapjes en drankjes verzorgen, maar je kunt de catering ook door de Kookkerel laten regelen.

Faciliteiten

Onze keuken is goed uitgerust met twee 6-pits gasfornuizen, twee ovens, een frituurpan, grote werkbladen en alles wat je verder nodig hebt om te koken. Er zijn borden, glazen en bestek, een grote koelkast, wijnkoeler en een diepvriezer. Ook is er een muziekinstallatie, dus je kunt je eigen muziek (ook via Spotify) draaien. Er is geen wifi aanwezig.

Reserveren of vragen?

Catering

Je kunt onze keuken zelf gebruiken, maar je kunt ook gebruik maken van onze vaste cateraar. De Kookkerel kookt al jaren voor de wereldbands die spelen in Poppodium Victorie.

Op aanvraag bereid hij heerlijk comfortfood voor je gasten: vlees, vis, vegetarisch of veganistisch. Altijd in buffetvorm dus in informele sfeer. Je kunt kiezen voor 3 gangen (soep, hoofdgerecht en dessert) of alleen een hoofdgerecht (+ rijst/aardappelen en salade). En altijd met stokbrood en huisgemaakte kruidenboter!