Voor als je eigen keuken te klein is

Wil je koken voor je hele familie en is je keuken te klein? Of wil je eens uitgebreid culinair experimenteren met vrienden en heb je te weinig gaspitten? In onze kookstudio kun je doen alsof je thuis bent. Je krijgt van ons de sleutel en daarna heb je het rijk alleen met al je boodschappen. Aan onze enorme houten tafel is plaats voor 22 mensen.

Faciliteiten

Onze kookstudio is professioneel uitgerust met twee 6-pits gasfornuizen, twee ovens, een frituurpan, grote werkbladen en alles wat je verder nodig hebt om te koken.

Voor de specialistische kokers hebben we een gehaktmolen, pastamaker, rookton en worstenmachine. Er zijn borden, glazen en bestek, een grote koelkast, wijnkoeler en een diepvriezer. Ook is er een muziekinstallatie, dus je kunt je eigen muziek (ook via Spotify) draaien. Er is geen wifi.

Catering

Je kunt zelf met of voor je familie en vrienden koken, maar je kunt ook gebruik maken van onze vaste cateraar. De Kookkerel kookt al jaren voor de wereldbands die spelen in Poppodium Victorie.

Op aanvraag bereid hij heerlijk comfortfood voor je gasten: vlees, vis, vegetarisch of veganistisch. Altijd in buffetvorm dus in informele sfeer. Je kunt kiezen voor 3 gangen (soep, hoofdgerecht en dessert) of alleen een hoofdgerecht (+ rijst/aardappelen en salade). En altijd met stokbrood en huisgemaakte kruidenboter!

Reserveren of vragen?