Voor bijzondere culinaire ervaringen

Zoek je een plek voor het geven van kookworkshops? Of wil je een proeverij of productpresentatie organiseren voor je klantenkring? In onze kookstudio kun je kookles geven aan ongeveer 10-12 cursisten of proeverijen voor ongeveer 20-22 personen.
Wil je zelf een kookworkshop volgen? Bij ons worden onder meer kookworkshops gegeven door Workshops Alkmaar.

Faciliteiten

Onze kookstudio is professioneel uitgerust met twee 6-pits gasfornuizen, twee ovens, een frituurpan, grote werkbladen en alles wat je verder nodig hebt om te koken. Voor de specialistische kokers hebben we een gehaktmolen, pastamaker, rookton en worstenmachine. Er zijn borden, glazen en bestek, een grote koelkast, wijnkoeler en een diepvriezer. Ook is er een muziekinstallatie en gratis wifi, dus je kunt je eigen muziek (ook via Spotify) draaien.

Workshops Alkmaar

Workshops Alkmaar verzorgt graag jullie culinaire workshop in Het Eetlab, waarbij de gezelligheid voorop staat. Je gaat heerlijk samen aan de slag in de keuken, en vervolgens eet je alles met elkaar op. Wij zorgen voor de recepten, de ingrediƫnten en een ontspannen sfeer. Je kunt kiezen uit een workshop High Tea, Tapas & Fingerfood en Sushi. De workshops duren ongeveer 2,5 uur. De minimale groepsgrootte is 8 personen, het maximum is 14.

Reserveren of vragen?