Voor bijzondere culinaire ervaringen

Zoek je een plek voor het geven van kookworkshops? Of wil je een proeverij of productpresentatie organiseren voor je klantenkring? In onze kookstudio kun je kookles gevenĀ of proeverijen organiseren voor ongeveer 20-22 personen.

Wil je een kookworkshop volgen met familie, vrienden of collega’s en zoek je nog een leuke kok? Wij werken onder meer samen met de culinaire professionals van Nur Culinair en Marnix Kookt!.

Nur Culinair

Heb je iets leuks te vieren, een verjaardag, een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of teambuilding event? Of gewoon met familie of je beste vriendin? Een kookworkshop is een leuke originele activiteit waarbij je echt samen moet werken met anderen. En dat is niet het enige. Wanneer jullie gezamenlijk bereide gerechten af zijn, ga je er ook samen van genieten. Zo kan samen koken met vrienden, vriendinnen of collega’s een feest zijn. Lijkt het je leuk om zelf Het Eetlab in te duiken met Nuriye? Boek dan direct bij haar een workshop Turks koken in het Eetlab voor gezelschappen van minimaal 10 tot maximaal 20 personen en ervaar hoe leuk het is om samen te koken!

Website: www.nurculinair.nl
E-mail: info@nurculinair.nl
Telefoonnummer: +31 6 20 96 11 78

Marnix Kookt!

Ik ben Marnix, professioneel freelance kok. Sinds de lente van 2018 geef ik kookworkshops aan particulieren en groepen, sinds kort ook in Het Eetlab. Ik hou van ambachtelijke, pure producten die met kennis en kunde worden bereid. In mijn workshops gaan we terug naar de basis: voelen, proeven, ruiken en onze handen vies maken. Ik deel de beste adressen voor de mooiste producten met je. Ik leer je hoe je kwaliteit kunt herkennen. En daarna laat ik je zien hoe je al dat moois vakkundig klaarmaakt.

Website: www.marnixkookt.nl
E-mail: hallo@marnixkookt.nl
Telefoonnummer: +31 6 53 57 63 52

Faciliteiten

Onze kookstudio is professioneel uitgerust met twee 6-pits gasfornuizen, twee ovens, een frituurpan, grote werkbladen en alles wat je verder nodig hebt om te koken. Voor de specialistische kokers hebben we een gehaktmolen, pastamaker, rookton en worstenmachine. Er zijn borden, glazen en bestek, een grote koelkast, wijnkoeler en een diepvriezer. Ook is er een muziekinstallatie, dus je kunt je eigen muziek (ook via Spotify) draaien. Er is geen wifi.

Reserveren of vragen?