Voor inspirerend overleg

Zoek je een leuke plek om door te praten met een klant? Een inspirerende locatie voor een heidag met collega’s? Of zoek je een originele locatie voor een cursus of workshop? In onze kookstudio kun je ongestoord overleggen, presenteren en brainstormen. Er is goede koffie/thee, een flipover en een tv-scherm voor presentaties. Je kunt de keuken gebruiken om zelf hapjes of lunch klaar te maken, maar uiteraard kan onze vaste cateraar de Kookkerel dat ook verzorgen.

Faciliteiten

Het centrale punt in onze keuken is een grote houten tafel met ruimte voor 22 mensen. Er is 1 genderneutraal toilet, een Nespresso-apparaat, waterkoker, servies en afwasmachine. Ook is er een verrijdbaar LCD-scherm met een HDMI-ingang en een flipover met papier, potloden en magneetbord. Voor het maken van aantekeningen hebben we papier en potloden.

De keuken zelf is professioneel uitgerust met twee 6-pits gasfornuizen, twee ovens, een frituurpan, grote werkbladen en alles wat je verder nodig hebt om te koken. Er zijn borden, glazen en bestek, een grote koelkast, wijnkoeler en een diepvriezer. Ook is er een muziekinstallatie.

Catering

Voor het verzorgen van een lunch of borrel kan je gebruik maken van onze vaste cateraar De Kookkerel. Hij stelt met liefde een passend arrangement samen: dekookkerel@outlook.com

Betaalbare vergaderlocatie

Bij het Eetlab huur je al een vergaderruimte voor slechts € 150 (incl. BTW) per dag en/of avond! Bekijk onze aantrekkelijke tarieven.

Reserveren of vragen?